Сагата с платена любов в хотел Мерита все повече се заплита.

...
Сагата с платена любов в хотел Мерита все повече се заплита.
Коментари Харесай

Не му се вижда краят! Разпити на свидетели бавят делото за сагата с платена любов в хотел „Мерита”

Сагата с платена обич в хотел „ Мерита ” все повече се заплита. Разпити на още очевидци ще забавят края на правосъдния развой. Това стана ясно на съвещание в Окръжен съд  – Пловдив преди дни.
Прочетете още
Припомняме, че  делото против Асен Асенов – Мустафата се гледа към този момент повече от година в Пловдивския областен съд, като на подсъдимия са му повдигнати общо две обвинявания - за даване на пространства за осъществяване на полови услуги и за пране на пари. Твърди се, че стопанисваният от него хотел „ Мерита ” е бил обществен дом. Обектът се намира в непосредствена непосредственост до Околовръстното шосе и отбивките за автомагистрала " Тракия ".

На съвещанието, което бе извършено преди дни бяха разпитани бащата на обвиняемия- Мустафа Юсеин, Ангел Мандев, който е братовчед на Мустафата, както и тъщата му. Делото трябваше да зададе края на производството и Асенов да получи своето вероятно наказване. Това обаче не се случи, тъй като то бе планувано за друга дата за да се доразпитат очевидците.

Самият Асен Асенов също е предпочел да даде пояснения, като е декларирал пред съда, че девойките, за които става въпрос са заварени от него там. По думите му те били отпреди той да наеме хотела и ги е оставил, тъй като нямало къде да отидат.

Припомняме, че според обвинителния акт на Антон Асенов са повдигнати две обвинявания. Първото е по тази причина, че от февруари 2014 година до 19 май 2020  година, в мотела, който е бил нает от него, е предоставял стаи на седем дами и един мъж за осъществяване на секс и блудствени дейности.

Второто обвиняване е, че в същия интервал от време е направил покупко-продажби с имущество в изискванията на пране на пари - възнаграждение на наеми и закупуване на 11 автомобила, всичко на обща стойност 383 963 лв., като е знаел, че паричните средства са добити посредством осъществяване на закононарушение. Сред колите имало марки – „ Мерцедес “, „ Ауди “, „ Мазда “, БМВ и други Според обвиняването всички тези пари са получени от проституция.

Първоначално Мустафата работил като готвач в мотела край Пловдив. През 2014 година го взел чартърен. За пространствата се договорил да заплаща по 2000 евро, като изпращал всеки месец по 1 000 евро на двамата притежатели. Повечето от пространствата се употребявали от дами, предлагащи платени полови услуги – на стойност сред 20 и 30 евро за клиент. Те предоставяли част от „ заработените “ пари на Антон.

В „ Мерита ” нормално отсядали турски водачи на камиони. През годините личният състав в мотела и заведението постоянно се сменял. Всеки можел да замести другия като барман, чистач, защита и др.  Случвало се и сервитьорките също да дават полови услуги. Ежедневно в обекта се намирали най-малко по 6-7 дами, които проституирали.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР